NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Payroll Officer

Als Payroll Officer sta je in voor de administratie van de personeelsdossiers van A-Z: het aanmaken van overeenkomsten, de opvolging van aan- en afwezigheden, de opvolging van verlofrechten en zo verder.
Je volgt de administratie op omtrent de hospitalisatie- en groepsverzekering.
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken, controleren en analyseren van de maandelijkse salaris gegevens in samenwerking met het sociaal secretariaat.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR gerelateerde vragen.
Je bent ook verantwoordelijk voor het administratieve beheer van zowel sociale documenten, als van extralegale voordelen.
Je staat in voor de opvolging van de sociale wetgeving, de CAO’s, de toepassing en de implementatie van deze wetgeving in de onderneming.
Zoekt u een HR professional?

Op zoek naar HR talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw HR vacature
Waarom via HR Talents?

Als HR-professional klaar voor een nieuwe carrièresprong? Ontdek waarom je met HR Talents in zee moet voor de perfecte job. 

Ontdek wat HR Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij HR Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij HR Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met HR Talents en bekijk de interne vacatures