NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

Compensation & Benefits Officer

Als officer ben je verantwoordelijk voor de uniformiteit van het compensation & benefits-beleid in overeenstemming met de Belgische wetgeving.
Je houdt het management en de medewerkers via regelmatige communicatie op de hoogte van het beleid en de mogelijke aanpassingen hieraan.
Je coördineert de verschillende compensation & benefits aangelegenheden zoals het pensioenfonds, de bedrijfswagens, verzekeringen en veel meer.
Je overlegt omtrent promoties en nieuwe aanwervingen.
Je bewaakt ook de vooropgestelde richtlijnen en escaleert problemen indien nodig.
Je bent eveneens verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanpassing en onderhoud van de functiebeschrijvingen en de gerelateerde loonclassificatie en evaluaties.
Je verleent advies aan het lijnmanagement op gebied van compensation and benefits gerelateerde onderwerpen en houdt hierbij rekening met regelingen, procedures en wetgeving.
Zoekt u een HR professional?

Op zoek naar HR talent dat bijdraagt aan de groei van uw bedrijf? Bezorg ons het gewenste profiel en we contacteren u zo snel mogelijk.

Plaats een aanvraag voor uw HR vacature
Waarom via HR Talents?

Als HR-professional klaar voor een nieuwe carrièresprong? Ontdek waarom je met HR Talents in zee moet voor de perfecte job. 

Ontdek wat HR Talents voor jou kan betekenen
Wil je werken bij HR Talents?

Zin in een uitdagende job bij een jonge en ambitieuze kmo? Bij HR Talents kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat.

Maak kennis met HR Talents en bekijk de interne vacatures