NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten

House of Talents Kick-off 2017!

House of Talents start het jaar met een weekend aan zee!

We zijn - naar jaarllijkse traditie - 2017 gestart met de “House of Talents Kick-off”. Het werd terug een zeer geslaagde editie in het vertrouwde Nieuwpoort. Daar kon zelf de zwaartste storm van de afgelopen jaren weinig aan veranderen.

Ook dit jaar werd op vrijdagvoormiddag tijd gemaakt om de bedrijfsresultaten bekend te maken waarbij we maar liefst 16 collega’s in de bloemetjes zetten die een uitzonderlijk resultaat behaalden.

In de namiddag werd er voor de actievelingen een serieuze teambuilding georganiseerd waarbij een inflatable hindernisparcours, laser-shooting games en levensecht tafelvoetbal werden overwonnen. Voor de collega’s die het liever wat kalmer aan deden werd gekozen voor het concept “verwend talent” waarbij visagisten, kleuranalysten, cocktailshakers,... onze collega’s goed in de watten hebben gelegd.

Afsluiten deden we op de manier waar we het best in zijn (naast het plaatsen van de juiste kandidaten ☺) … al feestend. Naast onze vertrouwde huis-DJ, konden we dit jaar ook genieten van een liveoptreden van “the duplicates”!

Kortom, een zalige editie die ons weer allemaal een boost aan energie en enthousiasme heeft bezorgd.

Wil jij hier volgend jaar ook deel van uitmaken? Check www.houseoftalents.be


Publicatie datum: 30 januari 2017