NL
Toegevoegd aan Mijn favorieten
Cover

House Of Talents Goes ICT with Next-ICT

House of Talents, holding boven Financial Talents, heeft zijn marktaandeel als HR-dienstverlener verder uitgebreid door het Antwerpse Next-ICT over te nemen. Op deze manier vult het zijn bestaande dienstverlening verder aan en begeeft het zich ook op het ICT-segment.

Next ICT differentieert zich als ICT-speler door het aanbieden van gespecialiseerde IT consultants  aan andere informatica- of ICT consulting bedrijven.  

De operationele leiding van Next-ICT blijft in handen van medeaandeelhouders Patrick Van Praet & Wim Vervalle.
House of Talents neemt alle 50 medewerkers over.
House of Talents zal in zijn nieuwe constellatie werk verschaffen aan ongeveer 400 medewerkers over de verschillende bedrijven heen.

Na de fusie met BTS, ongeveer een jaar terug , verwezenlijkt House of Talents zijn verdere uitbreidingsplannen als ambitieuze groeier en verstevigt het zijn positie binnen de HR-dienstverlening met focus op knelpuntprofielen.
 
De overname van Next-ICT betekent volgens Steve Rousseau, gedelegeerd bestuurder House of Talents, een extra service voor onze klanten tov de huidige dienstverlening die op vandaag al bestaat uit Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents en BTS (Home en Food). 

Publicatie datum: 28 mei 2015